Bouwmensen, een naam die je vast al een keer op een van de FC Zutphen borden hebt zien staan. Nieuwsgierig wat zij doen? Daar vertellen we je deze week wat meer over want ze zijn de Sponsor van de Week.

Over Bouwmensen

Bouwmensen is in 2012 opgericht vanuit de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Sindsdien draaien zij als vereniging, zonder winstoogmerk. Bouwmensen zorgt voor toekomstig vakbekwaam bouwpersoneel. Dat doen zij door opleidingen aan te bieden aan (jonge) mensen die willen werken in de bouw. Opleidingen die naadloos aansluiten op de praktijk en waarmee je gelijk geld kan verdienen. Ook als je nog geen enkele ervaring hebt in de bouw.
Bouwmensen: ‘Bouwvakker zijn is een dankbaar beroep. Elke dag maak je als bouwvakker de wereld een klein beetje mooier. Iemand die met zijn handen werkt, die maakt echt iets. Bouwwerken waar je trots op mag zijn. Dat is niet iets wat iedereen kan. Daar heb je speciale vakkennis voor nodig.’ Bij Bouwmensen kan je die vakkennis opdoen terwijl je al in de bouw werkt.

Contact

Heb jij je vmbo-diploma op zak en wil je graag een werkend-leren traject volgen bij Bouwmensen? Neem dan een kijkje op hun site.
Heb je zelf een bouwbedrijf? Bouwmensen biedt ook bijscholing aan professionals in de bouw. Zo houd je jullie vakkennis actueel. Of word leerbedrijf via Bouwmensen en stimuleer de instroom van nieuwe medewerkers in jouw organisatie.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 8

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!