Bouwbedrijf Geers is deze keer onze sponsor van de week. Het bouwbedrijf uit Almen, dat werkt onder de slogan ‘kwaliteit is ons beleid’, is al een aantal jaren bordsponsor bij FC Zutphen. En daar zijn we erg blij mee. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

Foto: Hans ten Brinke (archief)

Over Bouwbedrijf Geers

Al sinds 1979 zijn wij uw aangewezen partner als het aankomt op bouwen, restaureren, renovatie of onderhouds- werkzaamheden. Geers levert maatwerk in zowel product als prijs. En dat, gecombineerd met het belang dat wij hechten aan betrouwbaarheid en kwaliteit, zorgt ervoor dat wij ons bedrijf blijven uitbreiden. Om u op die manier nog beter van dienst te kunnen zijn, door u een complete aanbieding te doen.

Contact

Bouwbedrijf Geers is gevestigd in Almen. Ben je (met jouw organisatie) op zoek naar een bouwbedrijf voor een renovatie, verbouwing of nieuwbouw? Bezoek dan eens de website van Bouwbedrijf Geers.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!