blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Bierhof Bestratingen

blok-oranje-rood

Bierhof Bestratingen is vanaf vandaag een week lang onze sponsor van de week. Bierhof is een ambachtelijk straatmakersbedrijf en is ontstaan uit een echte straatmakers familie. We zijn blij dat dit bedrijf sponsor is van onze club.

Vier generaties

Jeroen Bierhof heeft sinds een aantal jaren met vader Jos de leiding over Bierhof Bestratingen. Toen Jeroen een paar jaar geleden ging voetballen in een 35+ team bij onze club werd hij al snel sponsor van zijn team. Jeroen is de 4e generatie Bierhof in de leiding van dit gerenommeerde Zutphens stratenmakers bedrijf.

[ux_image id=”21211″]

[gap]

Over Bierhof Bestratingen

Bij Bierhof Bestratingen staat kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakbekwaamheid en service hoog in het vaandel.

Bestrating

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk straatwerk, wat in de vaktermen ‘onder de hamer straten’ genoemd wordt. Tevens kunt u bij ons terecht voor de kleinere stukjes straatwerk, zoals terrasjes, toegang paden, maar ook voor complete renovaties van opritten, trottoirs en wegen. Sinds mei 2015 verzorgen wij delen van het onderhoud en renovatie van de bestrating en riolering voor de gemeente Zutphen.

Riolering

Wij kunnen voor u een compleet pakket riolering werkzaamheden verzorgen, van het ontstoppen tot renoveren / vervangen van de zogenaamde huis aansluiting tot complete hoofdriolen. Tevens doen wij het saneren van beerputten en kunnen voor u een compleet nieuwe aansluiting op het gemeente riool verzorgen, inclusief het aanvragen bij de gemeente en het het verrichten van de zogenaamde graafmelding bij de Klic.

Advies

Wij kunnen voor advies zorgen op het gebied van ontwerp en uitvoering van riolering, bestrating, fundering t.b.v verharding, zo ook kunnen wij voor u het toezicht op de kwaliteit controle en voortgang van diverse werkzaamheden in de infra verzorgen.

Contact

Bezoek de website van Bierhof Bestratingen voor meer informatie, contact mogelijkheden of om een afspraak te maken.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0