blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Betsy

blok-oranje-rood

Sinds 2018 is Betsy sponsor van FC Zutphen Vrouwen 1. Deze week is Betsy onze sponsor van de week.

[ux_image id=”19741″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Betsy is een zorgaanbieder die bij mensen thuiskomt om te helpen met het aan- en uittrekken van steunkousen. Betsy is regelmatig op zoek naar medewerkers, vaak ook dames, om hun teams te versterken.

Betsy trekt uw steunkousen aan en uit

Bij Betsy zijn we gespecialiseerd in het aan- en uittrekken van steunkousen. Samen kijken we naar het beste moment dat u geholpen wilt worden. We werken in klein zelfsturende teams waardoor u altijd dezelfde Betsy’s treft. De Betsy’s worden ondersteund door een verpleegkundige niveau 5, BIG geregistreerd. Ook over de financiele afhandeling hoeft u zich geen zorgen te maken, dat regelen we samen!

Betsy

  • wordt vergoed door de zorgverzekeraar
  • vergroot de therapietrouw
  • draagt bij aan optimale zelfstandigheid en onafhankelijkheid
  • werkt nauw samen met (wijk-)verpleegkundigen, artsen en andere zorgprofessionals
  • werkt in kleine wijk gebonden teams
  • is WTZi erkend en gecertificeerd

Persoonlijk

De Betsy’s die bij u langs komen, komen bij u uit de buurt. Ze zijn lokaal betrokken bij uw regio en houden rekening met uw planning.

Vergoeding

Betsy helpt u met plezier bij het aanvragen van de vergoeding bij uw zorgverzekeraar of regelt de vergoeding rechtstreeks indien mogelijk.

Het Betsy team

In elke regio werken professionele Betsy’s, die u met zorg helpen. Zij worden ondersteund door een verpleegkundige niveau 5, BIG geregistreerd. 7 dagen in de week heeft ieder team een ochtend en een avond route. Benieuwd of Betsy ook actief is bij u in de buurt? Kijk op de website van Betsy.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0