BB Optiek Brillen & Lenzen uit Warnsveld verkoopt al jaren de mooiste brillen, zonnebrillen en contactlenzen vanuit hun optiekzaak op Winkelcentrum Dreiumme. Ook is BB Optiek al een aantal jaren sponsor van FC Zutphen en met deze steun zijn we erg blij. Graag zetten we ze als dank voor de samenwerking in het zonnetje als sponsor van de week.

Foto: Archief

Shirtsponsor

Omdat BB Optiek shirtsponsor is van FC Zutphen 45+ 2 zie je de naam van de sponsor terug op het mooie FC Zutphen shirt van dit team. Net als de andere FC Zutphen teams hoopt ook 45+ 2 weer snel de competitie te mogen hervatten. Want er is weinig zo leuk als op vrijdagavond een aantal wedstrijden voetballen. Als het zover is trekken de heren vast en zeker met veel plezier weer hun door BB Optiek gesponsorde shirt aan.

Over BB Optiek

In onze moderne winkel kunt u in alle rust en in een ongedwongen sfeer terecht voor al uw vragen over ogen, scherp zicht en oogzorg. Naast onze oogmeetruimtes, voorzien van de allernieuwste apparatuur, vindt u bij BB Optiek Brillen & Lenzen ook een open werkplaats. Zo geven wij u graag een extra inkijkje in de wereld van optiek. Onze winkel is eigentijds ingericht, ruim opgezet en de bereikbaarheid is prima. Ook is er gratis parkeergelegenheid. Het team van BB Optiek Brillen & Lenzen bestaande uit Ans, David, Nica en Krista zijn de gezichten achter de winkel. Service en klantvriendelijkheid zijn naast deskundigheid de kernwaarden waar wij voor staan! U bent van harte welkom.

Contact

Bezoek de website van BB Opriek voor meer informatie.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!