blok-oranje-rood

Sponsor van de week: autobedrijf Bochane

blok-oranje-rood

Segerink & Wolbers is al jaren bordsponsor bij FC Zutphen. Sinds 1 oktober is Segerink & Wolbers verdergegaan als Bochane. Graag introduceren we daarom Bochane als onze sponsor van de week. En dat geeft ons de mogelijkheid Segerink en Wolbers te bedanken voor hun jarenlange steun.

Bochane, uw Renault- en Dacia-dealer in de regio

Aangenaam, wij zijn autobedrijf Bochane. De nieuwe Renault- en Dacia-dealer in uw regio. Op 1 oktober 2020 hebben wij het stokje overgenomen van Segerink & Wolbers. Naast een nieuwe naam voor uw Renault- en Dacia-dealer verandert er niets. De kwaliteit én de medewerkers blijven zoals u dat wellicht gewend bent. Aan De Stoven 16 te Zutphen staat vestigingsmanager Thijs Gerritsen met zijn team specialisten klaar om u van het juiste advies te voorzien.

Nieuw, occasions, onderhoud en schadeherstel

Bij Bochane Zutphen kunt u terecht voor een nieuwe Renault of Dacia personenauto of bedrijfswagen, voor alle merken occasions, voor onderhoud en schadeherstel en kunt u advies krijgen over het leasen of huren van een auto.

Contact met Bochane

Ook online kunt u terecht bij Bochane. Onze online showroom biedt altijd meer dan 1600 occasions aan. Deze kunt u online bekijken én aanschaffen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via 0575 524 455 of via bochane-zutphen@bochane.nl. Liever langskomen? Onze adviseurs staan voor u klaar. Tot ziens aan De Stoven 16 te Zutphen!

[gap]

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0