blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Atelier de Meren

blok-oranje-rood

Atelier de Meren is al heel wat jaren bordsponsor bij FC Zutphen. Daar zijn we blij mee en dankbaar voor. Daarom zetten we het bedrijf van Suzanne Hengeveld graag in de spotlights als onze sponsor van de week.

[row h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”12″ visibility=”hidden”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”25087″ caption=”true”]

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”12″ visibility=”hidden”]

[/col]

[/row]

 

[gap]

Over Atelier de Meren

Het atelier zegt het zelf al: We zijn de oplossing voor al uw reparatie, herstel en verstel van uw kleding. Door jarenlange ervaring zijn wij erg creatief in het vinden van een oplossing voor het weer draagbaar maken van een lievelings kledingstuk. Denk hierbij aan het verlengen of het verkorten van een broek, het herstellen van leer of bont, het innemen van een kostuum of het vervangen van een rits etc. Wij zijn er voor particulieren en voor bedrijven in Zutphen en omstreken.

Duurzaam

We vinden de bijdrage aan duurzaamheid van Atelier de Meren erg mooi. Er wordt wereldwijd veel kleding geproduceerd en vervolgens ook al snel weer vervangen bij een beschadiging, waardoor er dus nog meer gemaakt wordt. Dat heeft grote invloed op de natuur. Dankzij de reparaties van Atelier de Meren gaat onze kleding langer mee en wordt het milieu minder belast. Alle kleine beetjes helpen daarbij.

Contact

Op de website van Atelier de Meren vind je meer informatie en ook contactgegevens.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]

Vind ik leuk 0