Artemis is deze week onze sponsor van de week. Artemis is gespecialiseerd in schuldhulpverlening en bewindvoering. Op Sportpark ‘t Meijerink is buiten een reclamebord zichtbaar en binnen een mooi etsraam in de kantine. Allebei natuurlijk voorzien van het logo van onze sponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Artemis dan ook graag in het zonnetje.

Over Artemis

Het kan zijn dat je door omstandigheden niet meer op de juiste manier je eigen financiën kunt beheren. Artemis Schuldhulpverlening & Bewindvoering helpt je bij het op orde krijgen van jouw financiële situatie en het beheren van je financiën. Dit doen we door middel van een persoonlijke aanpak met Budgetbeheer, Bewindvoering, en Schuldhulpverlening.

Artemis Schuldhulpverlening & Bewindvoering heeft de kennis en kunde in huis om je optimaal te ontzorgen. Wij kennen de juridische paden en regelgeving en kunnen die toepassen op jouw persoonlijke situatie.

Contact

Wil je meer weten over Artemis of over hun dienstverlening? Artemis is gevestigd op Bettinkhorst 1 in Zutphen. Meer info vind je ook op de website van Artemis.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 1

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!