blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Adema Sleutelspecialist

blok-oranje-rood

Deze week is Adema Sleutelspecialist onze sponsor van de week. Adema is een bekende Zutphense ondernemer en al jaren betrokken bij FC Zutphen.

[ux_image id=”18639″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Adema Sleutelspecialist is de elftalsponsor van FC Zutphen vrouwen 2 en ook sponsor van een advertentie in het contactblad Zutphen / Warnsveld. Daarnaast is Adema lid van de ondernemersclub De Achterban.

Over Adema

Al sinds 1973 is Adema de specialist op gebied van sleutels, sloten, kluizen en beveiliging. Met 5 medewerkers in Enschede en 6 in Zutphen bestrijken zij een groot gebied in het oosten van Nederland. Sluitsystemen worden in eigen beheer geassembleerd, waardoor je optimaal geholpen bent, zowel in de initiële eerste levering, als bij naleveringen.

Meer dan alleen sleutelspecialist

Tevens kun je bij Adema terecht voor veel soorten graveerwerk, zoals het computergestuurd maken van naamplaatjes, aanduidingsborden, bewegwijzering, etc. Dit alles is mogelijk in diverse materialen zoals kunststof, aluminium, messing en plexiglas.

Op naar Adema

Ben je toe aan extra inbraakpreventie of wil je nieuwe sleutels laten bijmaken? Op naar Adema. Bekijk ook de website van Adema Sleutelspecialist.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]

Vind ik leuk 0