blok-oranje-rood

Rozenkwekerij De Wilde sponsor van de week

blok-oranje-rood

Rozenkwekerij De Wilde is deze week onze sponsor van de week. De Wilde is marktleider op het gebied van verkoop van buitenrozen in de Benelux. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld een mooi reclamebord van onze bordsponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Rozenkwekerij De Wilde dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”27537″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Rozenkwekerij De Wilde

Rozenkwekerij De Wilde is marktleider op het gebied van verkoop van buitenrozen in de Benelux. Op de kwekerij wordt milieubewust gewerkt. Onze rozen worden gekweekt met respect voor de omgeving en het milieu. Bij het kweken van onze rozen proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten. Door bijvoorbeeld onze energie op te wekken uit zonne-energie. Vooral door biologische bestrijding en organische bemesting toe te passen willen wij een verantwoorde en gezonde plant kweken. Verder worden onze rozen getest, opgeslagen en gekweekt volgens de nieuwste productiemethodes. Dit alles wordt gedaan door een enthousiast en professioneel team van leveranciers en medewerkers. Hierdoor bent u natuurlijk verzekerd van de beste kwaliteit rozen en natuurlijk soortechtheid. Onze rozen worden op een aantal groen en tuincentra in de Benelux verkocht. Hiernaast verzenden wij al meer dan 50 jaar rozen en bijbehorende producten. Niet alleen in de Benelux maar ook ver buiten deze landsgrenzen.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de prachtige rozen van De Wilde? De kwekerij is gevestigd aan de Hoveniersweg 12 in Zutphen. En online zijn ze natuurlijk ook te vinden. Bezoek daarvoor de website van De Wilde.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 1