blok-oranje-rood

Sponsor van de week: RBZ vloeren

blok-oranje-rood

RBZ vloeren is deze keer onze sponsor van de week. RBZ vloeren is het bedrijf van Ronnie Barink, je kent hem vast wel. Alweer zo’n kei van een sponsor van FC Zutphen, momenteel van o.a. FC Zutphen 35+ 7.

[ux_image id=”19963″ caption=”true”]

(Foto uit het archief, (ruim) voor corona)

Als je over een tijdje weer eens in de kantine komt, moet je maar eens kijken naar de diverse raam-etsen. Ook RBZ vloeren heeft daar een opvallende plaats; een prachtig gezicht.

Over RBZ vloeren

RBZ vloeren is al jaren een begrip en toonaangevend in Zutphen en omgeving. Of het nu gaat om een nieuwe vloer of om advies over een bestaande of nieuw aan te schaffen vloer, je bent hiervoor bij RBZ vloeren aan het juiste adres. Ze beschikken over een eigen showroom waar je (op afspraak) op je gemak kunt kijken naar een droomvloer.

Vloeren leggen

RBZ vloeren legt een parket- of laminaatvloer snel en vakkundig. Ook voor het leggen van massief houten vloeren, al dan niet verlijmd, kun je een beroep op hen doen.

Opknappen en onderhoud

In goed overleg bepalen ze wat de beste manier is om jouw vloer te schuren. Zij beschikken over de nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat de vloer er weer als nieuw uitziet. Onderhoud van de vloer is belangrijk, zodat jouw vloer in topconditie blijft en nog jaren meegaat.

Schade en reparatie

RBZ vloeren heeft ruime ervaring met het repareren van kleinere en grote schades aan vloeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook voor het (laten) opstellen van schaderapporten kunt je bij hen terecht.

Contact

Volg RBZ vloeren op Facebook of bezoek de website van RBZ vloeren voor meer informatie.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0