blok-oranje-rood

Voetballiefhebbers opgelet – Salland Electronics U13 Tournament 2019

blok-oranje-rood

Op 23, 24 en 25 augustus aanstaande organiseert FC Zutphen voor de vierde opeenvolgende keer het Salland Electronics U13 Tournament.

Talentjes van vijf buitenlandse en 4 Nederlandse topclubs vormen het deelnemersveld. Een team van FC Zutphen completeert het deelnemersveld.

8 van de 10 namen van de deelnemende ploegen zijn afgelopen donderdag op een speciale “presentatieavond” bekend gemaakt: R.S.C. Anderlecht, AZ Alkmaar, Bayer 04 Leverkusen, Feyenoord Rotterdam, KRC Genk, PSV Eindhoven, Vitesse Arnhem en uiteraard FC Zutphen. De laatste 2 namen zullen snel daaraan worden toegevoegd!

Naast onze hoofdsponsor, Salland Electronics, zorgen vele andere sponsoren er voor dat we 9 topteams kunnen uitnodigen. Het toernooi kent ook donateurs en “Vrienden van” het toernooi. Ook zij dragen bij!

We zijn ze allemaal heel dankbaar voor hun bijdragen.

Om een dergelijk toernooi goed te kunnen laten verlopen is de inzet van veel vrijwilligers nodig. Denkt u daarbij aan gastgezinnen voor de spelers, de catering, parkeerregelaars en ga zo maar door. Vorig jaar hebben ruim 100 vrijwilligers zich gedurende het toernooi ingezet. Ook dit jaar willen we graag weer op ze rekenen.

Belangstelling om sponsor, donateur of “Vriend van” te worden? Of als vrijwiller een steentje bij te dragen? Stuur dan een berichtje naar martin.vandenburg@fczutphen.nl.

Drie dagen topvoetbal op sportpark ’t Meijerink. U bent van harte welkom!

Vind ik leuk 0