blok-oranje-rood

Samen kijken wat er wél kan om te kunnen blijven voetballen

blok-oranje-rood

Voetbal is onze passie. Het is de sport die ons als leden van FC Zutphen verbindt. En daar genieten we van. En dus missen we het als het niet mogelijk is. Bijvoorbeeld in de zomer- of winterstop. Maar ook in deze heftige corona tijd. Juist nu blijven we samen kijken wat er wél kan, zodat voetballen mogelijk blijft.

[ux_image id=”17705″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Sporten is goed voor onze gezondheid. En het draagt bij aan een positief gevoel. Omdat we zo graag willen blijven voetballen is het belangrijk dat we ons als club houden aan de gestelde maatregelen. Daarom volgen we de overheidsmaatregelen op de voet. En kijken we als bestuur, in samenwerking met de technische commissie, vervolgens steeds wat er binnen de gestelde regelgeving wél kan. Zodat we toch lekker kunnen blijven voetballen.

Even wennen maar het lukt ons

De afgelopen week is er door veel teams lekker getraind. Natuurlijk is het wennen aan de aanpassingen die dit van ons vraagt. Zeker voor teams in de leeftijdscategorie boven 18 jaar. Maar het is mooi om te zien dat het ons wel lukt. Dat doen we samen.

Corona protocol

We passen het corona protocol op onze website regelmatig aan, zodat de aanscherpingen of wijzigingen duidelijk zijn. Dat hebben we deze week ook gedaan.

Vragen over voetbal in relatie tot corona

Wil je trainen met je team, maar heb je daarover eerst nog vragen? Neem dan contact op met de technische commissie of de voetbaltechnisch coördinator (jeugd).

Namens het bestuur,

Herman Tuininga

Voorzitter FC Zutphen

Vind ik leuk 0