blok-oranje-rood

Plezier, teamspirit en veerkracht ingredienten ongeslagen koppositie JO12-2

blok-oranje-rood

Het JO12-2, onder aanvoering van trainer Max Oosterhout, gasttrainers Gerard Riemer en Michiel Ester, leiders Carel Bosveld en Mark Hendrix, heeft de smaak te pakken in de 2e klasse! Competitie: 15 punten uit 5 wedstrijden, doelsaldo: 32 voor 4 tegen. Beker: 2e ronde gehaald echter uitgeschakeld na strafschoppen door een team uit Zieuwent die het nodig vond om met de halve selectie van hun JO13-1 naar Zutphen af te reizen. Dit mag echter de pret niet drukken!

Met plezier, teamspirit en veerkracht hebben de jongens tot op heden verzorgd voetbal op de mat gelegd. Tot groot genoegen van de aanschouwers en trouwe voetbalouders langs de lijn! De competitie begon met een smalle selectie; helaas kregen Ward Tjassens en Thijs Hendrix blessures die wat langere hersteltijd nodig hebben. Hopen dat beide spelers snel herstellen om hun voetbaldrift weer te kunnen laten botvieren op de heilige groene mat.
Om dit tijdelijke gat op te vangen zijn Berend Hoksberg en Timme Gerritsen het JO12-2 komen versterken. Met Viggo Riemer, Tijn Boegborn, Ché Bosveld, Thomas van de Burg, Lennart Spits, Senna Ester en sluitpost Max Udink staat er dijk van een team waar één ieder met veel plezier voetbalt. Dat zien we terug in teamspirit en veerkracht.

Wedstrijden beginnen meestal terughoudend en soms met knullige achterstanden. Echter laat het team ook zien hier uitstekend mee om te kunnen gaan door wedstrijden op juiste momenten te laten kantelen en in korte tijd met meerdere goals toe te slaan en vervolgens op wilskracht de overwinningen naar zich toe te trekken. De tactische besprekingen tijdens de rust en de inmiddels wereld beroemde motiverende donderspeeches van leiders Carel /Mark en trainer Max hebben geresulteerd in de huidige koppositie en prima doelsaldo wat veel vertrouwen schept. Rinus Michels zou zeggen; “ een goed stel jongens!”

Zaterdag 10 november om 10.30 mag het JO12-2 thuis de wei weer in. Deze keer wederom tegen ”een team “ uit Zieuwent dat gelukt is ons sterrenensemble in de beker te laten stranden. Revanche dus!

Perry Boersbroek

Vind ik leuk 0