In December 2018 is al een grote groep jeugdleden naar de eredivisie wedstrijd Vitesse – VVV geweest als extra waardering voor het inzetten om loten te verkopen in de Grote Clubactie. Vanwege het grote aantal verkopende jeugdleden kon toen nog niet iedereen mee.

De Promotion Support Club als organisator van de Grote Clubactie 2018 had al aangegeven dat de overige jeugdleden nog uitgenodigd zouden worden voor een andere wedstrijd. Dit keer gaan wij naar de wedstrijd tussen PEC Zwolle – Fortuna Sittard op zondag 7 april om 14.30 uur. De verkopende jeugdleden die de vorige keer niet mee konden, worden nu uitgenodigd voor deze wedstrijd.

Deze week zullen de lotenverkopers uitgenodigd worden voor deze wedstrijd. Hiervoor zal een inschrijfformulier via de leiders aan hun verstrekt worden, welke uiterlijk zaterdag 23 maart ingeleverd moet worden. Net zoals de wedstrijd van Vitesse zullen wij gezamenlijk met de bus vanaf het Meijerink naar Zwolle gaan.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!