Afgelopen zaterdag was Zilt Bikes niet alleen Sponsor van de Week maar werd ook het nieuwe sponsorcontract ondertekend. Zilt Bikes is namelijk de nieuwe co-sponsor van FC Zutphen zat 1.

Onlangs was Zilt Bikes al actief door voor de uitwedstrijd tegen Sp.Eefde de complete selectie te voorzien van een leenfiets of tandem.
Bij Zilt Bikes kunt u terecht voor de verkoop, het onderhoud en de verhuur van grote partijen fietsen. Op deze manier werkt men o.a. voor de ANWB, OV Fiets, Abird en Fletcher Hotels. Zilt Bikes onderscheidt zich door kansen te geven aan bijvoorbeeld cliënten van de GGZ in de vorm van dagbesteding en als het kan daarna betaald werk.​ Ook werkt men samen met scholengemeenschap Aventus door leerlingen op te leiden tot volwaardig fietsmonteur.
Wij zijn Zilt Bikes en in het bijzonder directeur Jan Boersma zeer dankbaar en erkentelijk voor zijn betrokkenheid bij FC Zutphen en de financiële ondersteuning van onze vereniging.

 

 

 

Fotograaf: Hans ten Brinke

Foto 1: Kersverse voorzitter Herman Tuininga bedankt Jan Boersma voor de sponsoring na het ondertekenen van het sponsorcontract.
Foto 2 : Aanvoerder David te Slaa overhandigt Jan Boersma een ingelijste teamfoto.
Foto 3 : Elftalfoto FC Zutphen 1 met Zilt Bikes directeur Jan Boersma

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!