blok-oranje-rood

FC Zutphen verwelkomt Tine Mode als nieuwe sponsor

blok-oranje-rood

Tine Mode en FC Zutphen zijn een samenwerking gestart. Afgelopen week waren de dames van de modezaak op bezoek bij de club. Met een bos bloemen werden ze door Gerrit Wullink verwelkomd als nieuwe bordsponsor, waarna Hans ten Brinke voor een mooie foto zorgde.

[ux_image id=”19161″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

‘We zijn blij Tine Mode te verwelkomen als sponsor van onze club. Fijn dat de dames van deze modezaak hun vertrouwen in FC Zutphen hebben uitgesproken. Ze zijn bordsponsor en dat zie je langs het veld terug in de vorm van een mooi reclamebord’, vertelt Gerrit Wullink van de sponsorcommissie.

Over Tine Mode

Tine Mode is een damesmodezaak, gerund door de zussen Wilma Broersma en Albertine van Zeeburg. In 2007 zijn zij gestart met het geven van kledingparty’s aan huis en sinds 2015 hebben ze een eigen zaak in winkelcentrum Leesten. Daar aan de Rudolf Steinerlaan hebben ze een leuke collectie en worden er ook regelmatig party’s georganiseerd. Tine Mode onderscheidt zich door een huiselijke sfeer waar een eider zich thuis voelt en de koffie of thee altijd klaar staat. Een laagdrempelige winkel met een aanbod voor alle leeftijden is het doel wat wordt nagestreefd. Kleding is emotie en het motto van beide dames is: bij twijfel altijd doen!  De winkel hangt weer vol met hele leuke en actuele dameskleding van o.a. de merken Tramontana, Dreamstar, Soyaconcept en Bindi.

Vind ik leuk 0