De sponsorcommissie heeft zaterdag, namens het bestuur, een aantal nieuwe bordsponsors welkom geheten bij onze club. Vervolgens zijn deze sponsors ook maar meteen in de bloemetjes gezet. We zijn erg blij dat zoveel sponsors in deze nog steeds moeilijke tijden onze club steunen.

Groenenfruitig.nl

Groenenfruitig.nl, vertegenwoordigd door Ronnie Wassink, verkoopt online groente en fruit. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

Chamaven

De vrienden van de Zutphense bierbrouwerij Chamaven poseren vol trots voor hun bord. Chamaven organiseerde eerder al een proeverij bijeenkomst in onze kantine. Ook waren ze present op de foodtruck avond voor sponsors van de club en leden van De Achterban.

Fysiotherapie Nieko Franck

Nieko Franck heeft een praktijk in fysiotherapie. Nieko voelt zich via zijn kinderen betrokken bij onze club. Hij helpt mensen graag van hun fysieke problemen af.

Sligro

Sligro is een leverancier die vanwege de bonus die ze geven op de inkoop beloond is met een flink bord. Op de foto staat rayonmanager Richard Bram, die trots de bloemen in ontvangst neemt.

Just Promo

Just Promo werd onlangs sponsor van een etsraam in het clubhuis. Ook werden ze lid van ondernemersclub De Achterban. Voor FC Zutphen verzorgt Just Promo o.a. de clubvanen en poloshirts.

Veel dank

Wij bedanken deze nieuwe sponsors voor hun vertrouwen in onze club en kijken uit naar een duurzame samenwerking.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!