blok-oranje-rood

FC Zutphen verwelkomt nieuwe bordsponsors

blok-oranje-rood

De sponsorcommissie heeft zaterdag, namens het bestuur, een aantal nieuwe bordsponsors welkom geheten bij onze club. Vervolgens zijn deze sponsors ook maar meteen in de bloemetjes gezet. We zijn erg blij dat zoveel sponsors in deze nog steeds moeilijke tijden onze club steunen.

[ux_gallery ids=”25015,25014,25016,25017,25026″ style=”none” type=”slider” columns=”2″ depth_hover=”2″ auto_slide=”5000″ image_hover=”glow”]

[gap]

Groenenfruitig.nl

Groenenfruitig.nl, vertegenwoordigd door Ronnie Wassink, verkoopt online groente en fruit. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

Chamaven

De vrienden van de Zutphense bierbrouwerij Chamaven poseren vol trots voor hun bord. Chamaven organiseerde eerder al een proeverij bijeenkomst in onze kantine. Ook waren ze present op de foodtruck avond voor sponsors van de club en leden van De Achterban.

Fysiotherapie Nieko Franck

Nieko Franck heeft een praktijk in fysiotherapie. Nieko voelt zich via zijn kinderen betrokken bij onze club. Hij helpt mensen graag van hun fysieke problemen af.

Sligro

Sligro is een leverancier die vanwege de bonus die ze geven op de inkoop beloond is met een flink bord. Op de foto staat rayonmanager Richard Bram, die trots de bloemen in ontvangst neemt.

Just Promo

Just Promo werd onlangs sponsor van een etsraam in het clubhuis. Ook werden ze lid van ondernemersclub De Achterban. Voor FC Zutphen verzorgt Just Promo o.a. de clubvanen en poloshirts.

Veel dank

Wij bedanken deze nieuwe sponsors voor hun vertrouwen in onze club en kijken uit naar een duurzame samenwerking.

Vind ik leuk 0