Op woensdag 15 september waren veel leden van ondernemersclub De Achterban en een groot aantal sponsoren van FC Zutphen te gast op ons sportpark. Op uitnodiging van de sponsorcommissie van FC Zutphen genoten ze van een gezellige foodtruck avond.

Lekker eten en drinken

Om ongeveer 18.00 uur opende Herman Tuininga de avond. Hij dankte alle sponsoren en Achterban leden voor hun steun. Mede dankzij hun hulp is onze club behoorlijk goed door de corona periode gekomen. Diverse horeca ondernemers uit Zutphen serveerden heerlijk eten en drinken. En daar werd de hele avond van genoten.

Opening veld 2

Ook Cor Brandsma, voorzitter van De Achterban, heette iedereen welkom. Hij sprak zijn dank uit voor het door FC Zutphen genomen initiatief tot deze avond. Frank de Vries en Anton van der Kamp openden vervolgens het 2e veld. Dat heeft een metamorfose ondergaan, waardoor er veel meer sfeer is en er met plezier gevoetbald kan worden. Vooral de prachtige boarding met reclameborden zorgt voor een mooi beeld.

Gezelligheid

Daarna werd het nog lange tijd gezellig en werd er door de vele ondernemers uitgebreid gesproken, gelachen en zaken gedaan. De ruime Champions League overwinning van Ajax werd de kers op de taart op deze gezellige en perfect georganiseerde avond.

Fotoserie

Hans ten Brinke maakte een fotoserie van de gezellige avond.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!