In beeld

FC Zutphen – ATC ’65 (1-2) in beeld

FC Zutphen maakte het koploper ATC ’65 na rust regelmatig moeilijk. Maar de thuisploeg kreeg een lesje in effectiviteit van de bezoekers. Voor rust was

FC Zutphen 2 – SML 2 (4-1) in beeld

FC Zutphen 2 is op stoom. Opnieuw werd er gewonnen door de ploeg van trainer Donovan Tegelaar. Zaterdagmiddag was Ons Aller Tweede te sterk voor

Gramsbergen – FC Zutphen (1-3) in beeld

FC Zutphen behaalde zaterdagmiddag een goede 1-3 overwinning op het sterke en stugge Gramsbergen. De tegenstander bleek net als in de heenwedstrijd een moeilijk te

FC Zutphen – Barbaros (2-1) in beeld

Man van de wedstrijd Kevin Ooms schoot FC Zutphen in de allerlaatste seconden van de blessuretijd naar een 2-1 overwinning op Barbaros. Het leverde een

FC Zutphen 2 – ESA 2 (1-0) in beeld

FC Zutphen 2 deed zaterdagmiddag goede zaken. Dankzij een snoeiharde kopbal van Jort Bleumink pakte Ons Aller Tweede in de absolute slotfase de winst in

Den Ham – FC Zutphen (2-0) in beeld

FC Zutphen liep zaterdagmiddag tegen de tweede nederlaag van het seizoen aan. In en tegen Den Ham ging onze hoofdmacht met 2-0 onderuit. Hans ten

FC Zutphen 2 – Helios 2 in beeld

FC Zutphen 2 ontving zaterdagmiddag Helios 2 voor een oefenwedstrijd op Sportpark ‘t Meijerink. FC Zutphen won het duel met 2-0. Hans Bolt was getuige

FC Zutphen – BWO (3-3) in beeld

Het is FC Zutphen vanmiddag niet gelukt met 3 punten van het veld te stappen. David te Slaa, Mido Blok en Zidane el Hadouchi zetten

FC Zutphen – Tubantia (2-2) in beeld

Het waterballet bij FC Zutphen – Tubantia eindigde zaterdagdagmiddag 9 december onbeslist. De bezoekers startten furieus en daar had FC Zutphen geen antwoord op. Binnen

FC Zutphen – vv Dieren (3-0) in beeld

FC Zutphen en vv Dieren maakten er zaterdagmiddag een zeer aantrekkelijk voetbalduel van. De 2 ploegen speelden verzorgd voetbal, maar schuwden ook de onderlinge duels

Rigtersbleek – FC Zutphen (4-4) in beeld

FC Zutphen liet zaterdagmiddag een uitgelezen mogelijkheid op winst van de 1e periodetitel liggen. Op bezoek bij Rigtersbleek speelde FC Zutphen een sterke eerst helft,

FC Zutphen 2 – AZSV 4 (2-1) in beeld

Met een knappe 2-1 overwinning op AZSV 4 behaalde FC Zutphen 2 een felbegeerde overwinning. Via Noah Bolt kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.