blok-oranje-rood

Catering de Ruif onze sponsor van de Week

blok-oranje-rood

De in Zutphen en omgeving zeer bekende horeca Familie Cor en Erica ten Barge is al vele jaren in diverse hoedanigheden sponsor van onze vereniging. We zijn hen daar natuurlijk zeer erkentelijk voor. Bent u voornemens een partij(tje) te geven en de daarbij behorende werkzaamheden over te laten aan iemand anders. Neem dan eens contact op met De Ruif.

Indien gewenst neemt De Ruif ook al het organisatiewerk uit handen. De Ruif is dé specialist voor feesten, partijen en evenementen tot vijfduizend personen zowel zakelijk (60%) als particulier (40%). De Ruif werkte onder meer voor de gemeente Zutphen, Woonboulevard Eijerkamp, de gezamenlijke Zutphense autodealers, vele bank- en overheidsinstellingen en bedrijven in en rond Zutphen.

Ook is De Ruif mede-organisator van publieksevenementen. Zo is De Ruif onder meer, vanaf het eerste jaar 1995, één van de stuwende krachten achter de Nationale Bokbierdag in Zutphen, het introductiefeest van het bokbier dat jaarlijks bezocht wordt door meer dan 100.000 mensen. De Ruif is van alle markten thuis. Uw feest is hun zorg. Aangezien geen feest of partij hetzelfde is, levert De Ruif maatwerk. Meer weten over de mogelijkheden?

Vind ik leuk 0