blok-oranje-rood

Historie zvv Hercules aangevuld met foto’s

blok-oranje-rood

FC Zutphen bestaat sinds 2006. We zijn in dat jaar ontstaan uit een fusie. Onze clubhistorie gaat dan ook veel verder terug dan het jaartal 2006. Op onze website vind je over alle voorgaande clubs foto’s en herinneringen terug. De historie van zvv Hercules is deze week aangevuld met nieuwe foto’s.

[ux_slider]

[ux_image id=”21926″]

[ux_image id=”21924″]

[ux_image id=”21925″]

[/ux_slider]
[gap]

Archief Jan Bonhof

Begin dit jaar overleed Jan Bonhof, Lid van Verdienste van onze club. Hij was een echte verzamelaar en bewaarde alles over zijn Hercules: van vaantjes tot krantenknipsels en van foto’s tot wedstrijdshirts. Het archief van Jan Bonhof is overhandigd aan Evert Koster.

Prachtige foto’s

Samen met Evert hebben we een selectie van de foto’s gemaakt. Sommige foto’s zijn zwart-wit. Op de kleurenfoto’s herken je direct het karakteristieke rood-paarse shirt. De foto’s zijn toegevoegd aan de online historie van zvv Hercules.

Gastcolumn over Hercules

We wisten bij het selecteren van de foto’s nog niet dat Jeroen van den Nieuwenhuizen uitgerekend deze week een gastcolumn over zvv Hercules zou schrijven voor de rubriek Vijfde gevoelens. Een prachtig toeval, zodat we een foto konden toevoegen aan de column.

[gap]

[block id=”historie-block”]

[gap]

Vind ik leuk 0