We voetballen nu. We scoren nu. We winnen nu. We genieten nu. We leven nu. Maar we vergeten nooit, echt nooit… Hoe we werden, wie we nu zijn. FC Zutphen. A trip down memory lane.

Terug in de tijd

Ga je mee terug in de tijd? Met herinneringen en beelden aan een tijd die (ver) achter ons ligt? Want we voetballen nu en we leven nu. Maar wat is het goed om soms terug te denken aan een tijd die ooit het heden was.

Naar de historie

Jouw reis, jouw herinneringen

Maak jouw reis, in jouw gedachten, en sta stil bij de mooie, blije en euforische herinneringen aan jouw tijd bij zvv Hercules of Wilhelmina SSS. Of uit de tijd van WHcZ en SV Zutphen. En sinds 2006 natuurlijk bij FC Zutphen. Iedereen op zijn of haar eigen manier. Met een eigen emotie: trots, een lach of een traan.

Nooit volledig

Bij de historie van onze club hoort ook de historie van onze voorgangers. En natuurlijk is de historie die we op onze website laten zien niet volledig. Heb jij oude foto’s voor ons? Stuur ze op naar het webteam, met jouw herinnering erbij, zodat ze een plekje krijgen in onze rijke clubhistorie.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!