‘We vergeten nooit hoe we werden wie we nu zijn’

We voetballen nu. We scoren nu. We winnen nu. We genieten nu. We leven nu. Maar we vergeten nooit, echt nooit… Hoe we werden, wie we nu zijn. FC Zutphen. A trip down memory lane.

Terug in de tijd

Ga je mee terug in de tijd? Met herinneringen en beelden aan een tijd die (ver) achter ons ligt? Want we voetballen nu en we leven nu. Maar wat is het goed om soms terug te denken aan een tijd die ooit het heden was.

Naar de historie

Jouw reis, jouw herinneringen

Maak jouw reis, in jouw gedachten, en sta stil bij de mooie, blije en euforische herinneringen aan jouw tijd bij zvv Hercules of Wilhelmina SSS. Of uit de tijd van WHcZ en SV Zutphen. En sinds 2006 natuurlijk bij FC Zutphen. Iedereen op zijn of haar eigen manier. Met een eigen emotie: trots, een lach of een traan.

Nooit volledig

Bij de historie van onze club hoort ook de historie van onze voorgangers. En natuurlijk is de historie die we op onze website laten zien niet volledig. Heb jij oude foto’s voor ons? Stuur ze op naar het webteam, met jouw herinnering erbij, zodat ze een plekje krijgen in onze rijke clubhistorie.

28+

Gerelateerde artikelen

Publicatiedatum: 21 november 2020

2 reacties op “‘We vergeten nooit hoe we werden wie we nu zijn’

 1. Ruud Evers
  Ruud Evers zegt:

  We ontvangen ook vragen hoe oude (niet digitale) foto’s aangeleverd kunnen worden.

  1. Per mail: foto of krantenknipsel plat op tafel leggen. Met je telefoon een foto maken. En die foto mailen naar ruud.evers@fczutphen.nl.

  2. Via social media. Volg je FC Zutphen op Twitter, Facebook of Instagram? Stuur je beeldmateriaal via een DM naar ons.

  Je helpt ons als je het jaartal van een foto meestuurt in een berichtje. Een korte omschrijving van de gebeurtenis of wie er op de foto staan is helemáál top.

  Lukt dit allemaal niet, maar heb je wel gaaf archiefmateriaal? Stuur me dan een mail: ruud.evers@fczutphen.nl. Dan spreken we samen af hoe en wanneer je me jouw beeldmateriaal kunt overhandigen. Dan maak ik er zelf foto’s van en krijg je jouw materiaal weer netjes terug.

  2+

Geef een reactie

We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.