blok-oranje-rood

Zondag 1 speelt wedstrijd tegen Angerlo Vooruit op zaterdag 23 maart aanvang 14.30 uur

blok-oranje-rood

In tegenstelling tot wat normaal is wordt de wedstrijd van de zondag 1 op zaterdag gespeeld en wel tegen Angerlo Vooruit. Onze gasten hebben op zondag een groot evenement en hebben daarom dit verzoek gedaan.

Na de nederlaag van afgelopen week in de derby tegen Be Quick zullen de mannen van Mark en de begeleiding alle zeilen moeten bijzetten om nog het toetje in de vorm van de nacompetitie te bereiken.

Dit kan nog op twee manieren: het eventueel winnen van de 3e periode of via de stand op de ranglijst maar dan zal er vandaag moeten worden gewonnen. Door het verlies van vorige week is de kans op de 2e periode in rook opgegaan.

Ook vanmiddag kan Mark niet met zijn sterkst mogelijke opstelling beginnen daarvoor is er nog een schorsing en een geblesseerde. Maar ik ben ervan overtuigd dat de rest van de groep er alles aan zal doen om de punten in Zutphen te houden.

Wordt er gewonnen dan hebben we de kans op het behalen van de nacompetitie nog volledig in eigen hand. Het zal dan ook een spannende pot gaan worden is de verwachting. Voor Angerlo staat er ook nog het nodige op het spel zij kunnen de 2e periode nog winnen (deze wedstrijd is voor de 3e periode) en zij maken nog nadrukkelijk kans op de 2e plaats. In een onderling gevecht met Alexandria zullen ze om die 2e plaats gaan strijden. Het kampioenschap is waarschijnlijk wel vergeven aan SC Doesburg dat nog volledig ongeslagen is in deze klasse en mogelijk zondag al kampioen kan worden.

Wij wensen Mark, spelers en begeleiding veel succes in deze wedstrijd en hopen dat het publiek als een man achter het team zal gaan staan.

Evert

Vind ik leuk 0