blok-oranje-rood

Voorlopige indeling JO19, JO17, JO15 & JO14

blok-oranje-rood

Teamindeling JO14 en JO15

Teamindeling JO17

Teamindeling JO19

Ondanks de zorgvuldigheid, tijd en energie die in deze indeling is gestoken, zal een en ander vast niet volledig foutloos zijn en is dit dan ook een voorlopige indeling. Mocht je naam er bijvoorbeeld niet tussen staan is dat natuurlijk erg vervelend om te moeten constateren, maar dat neemt niet weg dat zoiets niet met opzet is gebeurd. Je kunt in dat geval contact opnemen met onderstaande personen.

Ralph Dangremond (JO19 & JO17): 06-24809613

Stijn Schwachöfer (JO15 & JO14): 06-50544653

Dat geldt vanzelfsprekend ook voor alle andere vragen of verzoeken met betrekking tot deze indeling. Genoemde personen zullen vragen en eventuele verzoeken in behandeling nemen en in goed overleg met betrokken partijen afhandelen. Ofschoon ook daar de nodige zorgvuldigheid zal worden gehanteerd sluit dat niet uit dat de uitkomst wellicht niet tot algehele tevredenheid zal leiden.

Toelichting: de voorlopige 19-1 selectie bestaat uit 24 jongens. Afvallers zullen in goed overleg elders worden geplaatst. Dat is ook het geval bij mogelijke afvallers van selectieteams in de andere leeftijdscategorieën.

Verdere info zoals aanvang trainingen en trainingstijden zullen spoedig, in ieder geval voor de schoolvakantie, op de site bekend worden gemaakt.

Vind ik leuk 0