blok-oranje-rood

Voorbeschouwing Ratti/Soci – FC Zutphen (zon)

blok-oranje-rood

Op zondag 3 februari gaan de mannen van trainer Mark Severin op bezoek bij de Ratti/Soci combinatie. De ploeg uit Kranenburg/Wichmond doet het dit seizoen nog niet zo best. Zij nemen de 11e positie op de ranglijst in, met in totaal 4 punten. In het verleden is dat wel eens anders geweest.

FC Zutphen staat momenteel op de 5e plek, en wil graag aanspraak maken op de 3e plaats, die automatisch recht geeft op een plaats in de nacompetitie. Iets wat de Zutphenaren ook vorig seizoen, tegen alle verwachtingen in, wisten te behalen.

Dit seizoen gaat het wat stroever bij FC Zutphen. Door erg veel blessures wil het nog niet zo gaan zoals trainer Mark Severin en ook de leiding voor ogen hadden. Goede wedstrijden worden te vaak afgewisseld met zwakke potjes. Zoals al vermeld, mede door de vele blessures. Het lijkt er echter op dat hier langzaam maar zeker een eind aan komt, zodat FC Zutphen weer met het sterkst mogelijke team kan beginnen.

De wedstrijd zondagmiddag, zal worden gespeeld op het terrein van Ratti aan de Eikenlaan in Kranenburg. We wensen Mark Severin, leiding en spelers veel succes en hopen dat ze de punten mee naar Zutphen zullen nemen.

Vind ik leuk 0