Op woensdag 5 mei was het zover voor Xavi: de dag van zijn kinderfeestje. Xavi is dol op voetballen. Hij vierde daarom zijn verjaardag samen met zijn vrienden bij FC Zutphen. Het werd een voetbalfeest!

Gezellige ontvangst

Het feest begon met een gezellige ontvangst en een heerlijk cakeje. Daarna was er natuurlijk tijd voor cadeaus van de kinderen voor de jarige.

Heerlijk voetballen samen

Na het uitpakken van de cadeaus was het tijd om lekker te gaan voetballen. Trainer Delano verzorgde de training deze middag. De voetbaltraining is natuurlijk gericht op heel veel voetballen. En dit hebben de jongens dan ook lekker fanatiek gedaan. En wat bleek als snel? Ook als je zelf niet op voetbal zit, kun je heerlijk meedoen. Een voetbal kinderfeestje is altijd leuk, voor iedereen!

Lekker samen eten

Na anderhalf uur trainen en een korte pauze in de mooie kleedkamer van het 1e elftal was het tijd om het feest af te sluiten met heerlijke patatjes van ’t Bakhuus. Het was een super geslaagd kinderfeestje!

Wil jij ook een voetbalfeestje?

Wil jij ook een voetbalverjaardag? Neem contact op met voetbalschool@fczutphen.nl of bekijk eerst wat meer informatie over het geven van een voetbalfeestje.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!