FC Zutphen voetbalschool
blok-oranje-rood

Voetbalschool sluit 2017 in stijl af!

blok-oranje-rood

De FC Zutphen voetbalschool heeft vrijdag 1 december voor het laatst getraind in 2017. De training werd druk bezocht, vriendjes en vriendinnetjes waren welkom om kennis te maken met de voetbalschool.

De eerste 30 minuten werden er oefeningen gedaan en daarna werd er afgesloten met een toernooi 5 tegen 5. Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat voor hun deelname aan de najaarssessie 2017 en een zakje pepernoten.

Naast de feestelijke training was het ook een moment voor coördinator Gert Jan Oogjes om de sponsoren van de voetbalschool Hogeman Dooijeweerd Advocaten en Zilt-Bikes in het zonnetje te zetten en een bos bloemen aan te bieden namens de voetbalschool.

De voetbalschool heeft sinds dit seizoen twee sponsoren die betrokken zijn bij de voetbalschool. Gert Jan Oogjes geeft in een reactie aan: ”de voetbalschool is gelukkig niet afhankelijk van sponsoren maar nu Alwin Dooijeweerd en Jan Boersma betrokken zijn bij de voetbalschool kunnen wij wel weer investeren in materialen die weer ten goede komen van de kwaliteit van trainen. Hier profiteert de club FC Zutphen ook weer van, want deze materialen zijn ook beschikbaar voor de trainingen van de teams. Zo ontstaat er een win-win situatie voor iedereen. Ik ben Alwin en Jan daarom ook heel dankbaar, en dat hebben wij vandaag kenbaar willen maken met dit gebaar.”

Alwin van Hogeman Dooijeweerd Adocaten en Jan Boersma van Zilt-Bikes geven ook een korte toelichting waarom zij de voetbalschool een warm hart toe dragen.

Jan Boersma: ”Als Zilt Bikes geven wij kansen aan mensen door te werken aan fietsen. Een van deze kansen bestaat uit de mogelijkheid die wij samen met het ROC Aventus bieden om bij ons opgeleid te worden tot fietsenmaker. Natuurlijk is het zo dat wij hopen dat veel jongeren deze opleiding gaan volgen en uiteindelijk ook een baan krijgen. Er is werk genoeg. Daarom maken wij graag verbinding met de jeugd, de voetbalschool is hier een voorbeeld van. ”

Alwin Dooijeweerd: “Hogeman Dooijeweerd Advocaten. Liefhebbers van sport. Dat bepaalt ook mede de wijze waarop de advocaten van dit kantoor hun werk doen. Sportief, competitief en altijd een stap voor. Als voetballiefhebber was voor mij de stap naar FC Zutphen snel gezet. Ik speel inmiddels in 35+6, mijn zoontje in JO9-3, welk team ik met veel plezier train. Voetballen en trainen, vooral voor het plezier, maar ook om nieuwe dingen te leren en, ieder op zijn eigen niveau, beter te worden. Daarvoor is de FC Zutphen Voetbalschool en Keepersacademy, in aanvulling op de reguliere trainingen, uitermate geschikt. Met veel plezier worden door enthousiaste en gekwalificeerde trainers de jongens en meisjes getraind. Een goed initiatief dat steun verdient. De voetbalschool en keepersacademy leveren juist dat extraatje. En dat is precies de reden waarom ik de voetbalschool en keepersacademy steun. Om net even wat meer mogelijk te maken voor de trainingen en trainers. Om het spelplezier voor de jongens en meisjes te vergroten.”
[foogallery id=”7874″]

Vind ik leuk 0