blok-oranje-rood

Tom de Haan en Wilco van Osch ook komend seizoen trainers JO19-1

blok-oranje-rood

Tom de Haan en Wilco van Osch zijn ook volgend seizoen de trainers van FC Zutphen JO19-1. Het trainersduo verlengt hun overeenkomst en begint na de zomerstop aan hun 2e seizoen met de talentvolle groep van de oudste FC Zutphen jeugd.

[ux_image id=”20797″ caption=”true”]

[gap]

Laatste station

FC Zutphen JO19 is het laatste station in de ontwikkeling van jeugdvoetballers. Daarna volgt de stap naar de senioren. FC Zutphen vindt de opleiding van eigen jeugd erg belangrijk. Niet alleen voor de doorstroom naar het 1e elftal, maar ook richting de overige seniorenteams.

Met plezier kennis en ervaring overbrengen

Wouter de Haan namens de Technische Commissie: ‘Wilco en Tom weten erg goed wat er van spelers gevraagd wordt in de senioren. Ze hebben allebei jarenlang in het 1e elftal gespeeld. Die kennis en ervaring brengen ze over op de spelers van hun team. Het is mooi om te zien met hoeveel enthousiasme en plezier ze werken. Ze hebben er zelf ook zichtbaar lol in. We zijn daarom blij dat ze ook na de zomerstop trainers zijn van FC Zutphen JO19-1’.

Dubbel-interview

Tom en Wilco komen uitgebreid aan het woord in een groot dubbel-interview. Ze vertellen o.a. over hun samenwerking, hun team en hun verwachtingen van komend seizoen.

Vind ik leuk 0