blok-oranje-rood

Teamindelingen jeugdteams seizoen 24-25

blok-oranje-rood

De voorlopige teamindelingen van de jeugdteams van FC Zutphen voor het seizoen ’24-’25 zijn gemaakt. We gaan zorgvuldig om met deze teamindelingen. De indelingen ontstaan vanuit een intensieve samenwerking. Leden van de Technische Commissie, de trainers, leiders en afdelingscoördinatoren werken hier samen aan. En ook met spelers, en in sommige gevallen ouders/verzorgers, is overleg. Je vindt de indelingen hieronder.

Over de onderbouw

De indelingen voor de onderbouw zijn in lijn met het beleid van FC Zutphen gemaakt. In de JO8 en JO9 selecteren we niet. Voor de JO10, JO11 en JO12 is ernaar gestreefd om binnen de mogelijkheden van de betreffende afdeling 2 zoveel mogelijk gelijkwaardige selectieteams te maken.

Teamindelingen jeugdteams

Vragen of opmerkingen

Ondanks dat we zorgvuldig zijn geweest met de samenstelling van de teams, kan het zijn dat er een foutje is ontstaan. Als er iets niet klopt of als je er een vraag over hebt, mail dan naar tc@fczutphen.nl.

Ontbreekt jouw naam? Laat het ons weten!

Als je net bent aangemeld als nieuw lid, kan het zijn dat jouw naam nog niet bij de indelingen staat. Dat lossen we natuurlijk graag op. Laat het ons weten door een mailtje te sturen.

Vind ik leuk 14