blok-oranje-rood

Teamindelingen en andere informatie voor seizoen 2022 – 2023

blok-oranje-rood

Achter de schermen zijn de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen al volop bezig. Daarom informeren we je graag over een aantal zaken. Lees je mee?

Belangrijke data

  • De deadline voor een overschrijving van en naar FC Zutphen is 15 juni. Kom je bij FC Zutphen voetballen? Zorg dan dat je vóór die datum bent aangemeld als lid.
  • Op 20 juni geeft FC Zutphen aan de KNVB het aantal teams per leeftijdsgroep én het daarbij passende speelniveau door
  • Inning van de contributie start vanaf 1 juli

Bekijk hier meer informatie over lid worden van FC Zutphen. Kom je er niet uit? Mail dan naar leden@fczutphen.nl.

Trainingsschema volgt eind juli

We publiceren het trainingsschema voor het nieuwe voetbalseizoen met daarop de trainingstijden en veldindelingen hopelijk eind juli of anders uiterlijk begin augustus op de website.

Start trainingen

  • Onderbouw vanaf maandag 22 augustus
  • Bovenbouw niet-selectieteams vanaf maandag 22 augustus
  • Selectieteams bovenbouw in overleg met de VTC’er

Manier van indelen jeugdteams

In de basis deelt FC Zutphen teams in op kalenderleeftijd. Tot en met de O13 teams spelen kinderen die in het zelfde kalenderjaar geboren zijn met elkaar. Meisjes die bij de jongens voetballen mogen 1 kalenderjaar ouder zijn dan de jongens van die leeftijdsgroep. Vanaf de O15 spelen er kinderen van 2 kalenderjaarleeftijden bij elkaar in een team. Ook hier mogen meisjes 1 kalenderjaar ouder zijn.

Teamindelingen jeugd

In de week van maandag 20 juni vind je op de FC Zutphen site de voorlopige indeling van onze jeugdteams voor het seizoen 2022 – 2023. Deze indelingen zijn dan al afgestemd met de afdelingscoördinatoren. Soms volgt er een kleine aanpassing. Als dat zo is lees je dat begin juli, zodat je precies weet met wie je in augustus op het veld staat bij de 1e training.

Vind ik leuk 9