blok-oranje-rood

KNVB Regio Cup gaat van start

blok-oranje-rood

Ons geduld wordt beloond. Na maanden van trainingen, leuke spelvormen en onderlinge oefenwedstrijden start vanaf zaterdag a.s. de KNVB Regio Cup. We vinden het hartstikke leuk dat onze jeugdteams weer échte wedstrijden mogen spelen. De Regio Cup is voor FC Zutphen teams t/m de leeftijdscategorie O17.

Wedstrijdprogramma zaterdag 5 juni

De thuis- en uitwedstrijden van de FC Zutphen teams voor zaterdag 5 juni vind je terug in het wedstrijdprogramma.

Nog geen publiek bij de wedstrijden

Er is nog geen publiek toegestaan bij de wedstrijden. Op Sportpark ‘t Meijerink zijn bij wedstrijden alleen de mensen welkom die een rol hebben bij het organiseren van de wedstrijden. Ook voor ouders is het dus nog niet mogelijk om te komen kijken. Dat vinden we jammer, maar we volgen hierbij wel de regels.

Uitzondering voor ouders bij uitwedstrijden

Ouders die rijden bij uitwedstrijden van de Regio Cup vallen als chauffeur onder de teambegeleiding. Zij mogen op de sportaccommodatie verblijven, als zij zich aan de daar geldende regels houden.

Kleedkamers en kantine nog niet geopend

In de bestuursmededeling van 21 mei hebben we uitgelegd hoe we omgaan met het gebruik van de kantine en het terras . Hier houden we ook tijdens de Regio Cup aan vast. Ook de kleedkamers zijn nog niet beschikbaar. Na stap 4 van de overheid heropenen we deze faciliteiten.

Heel veel voetbalplezier

We wensen de teams die deelnemen aan de Regio Cup heel veel voetbalplezier.

[ux_image id=”22779″ image_size=”original”]

Vind ik leuk 0