Terras en kantine FC Zutphen nog even dicht

Het bestuur heeft na overleg met de gemeente en de KNVB besloten om het terras op Sportpark ‘t Meijerink nog even gesloten te houden. We wachten op stap 4 van de versoepelingen, dus als de kantine weer open mag of er weer publiek op het sportpark mag zijn.

Op dit moment mag er geen publiek naar de club komen. En ouders mogen niet blijven om naar hun kinderen te kijken. Formeel gezien worden sporters en begeleiders als ze klaar zijn met de training na 10 min publiek. Wij vinden dat het openstellen van het terras een aanzuigende werking heeft van publiek, dat er helaas nog niet mag zijn. Het zou bijvoorbeeld betekenen dat onze vrijwilligers ook als BOA moeten gaan optreden. En dat willen wij niet. Ook lopen we kans op een forse boete. De ook voor ons geldende horecaregels passen niet bij een sportvereniging, bijvoorbeeld maximaal 2 personen aan een tafel (behalve als het familie is).

Het opengaan van het terras en de kantine moet een feestelijk moment zijn voor iedereen en dat is helaas nog niet mogelijk. We houden jullie langs deze weg op de hoogte van de situatie. En hopelijk tot gauw op ons mooie sportpark.

Bestuur FC Zutphen

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martin van den Burg
Volger
Martin van den Burg (@burgvdjm)
Offline
22 mei 2021 09:52

Spijtig! Maar wel een verstandig besluit.

1
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!