blok-oranje-rood

JO10 afdeling speelt Champions League toernooi

blok-oranje-rood

Na een voetbalvakantie van een aantal weken, zijn deze week de trainingen weer van start gegaan. Ook op zaterdag blijft FC Zutphen voetbal aanbieden voor de kinderen. Zo speelden de kinderen van de JO10 een onderling toernooi.

[ux_image id=”19908″ caption=”true”]

[gap]

Champions League met 4 teams

Alle JO10 spelers uit de teams 1 tot en met 4 werden vandaag gemixt en kwamen uit voor een Champions League team. Dat waren: Real Madrid, Bayern München, Liverpool en Juventus. Na 3x een wedstrijd van 20 minuten bleek dat Bayern München deze editie van de Champions League heeft gewonnen.

Veters strikken

De coaches zijn niet alleen heel goed in het leren van voetbalvaardigheden. Ze blijken ook echte veter strik champions. Want die voetbalveters gaan steeds maar weer los. Dat komt omdat de kracht op de knoop zo groot is door het bewegen van de voet. Maar ook door het schokken van het rennen gaan de lusjes dansen en daardoor gaat de lossere knoop helemaal los. Gevonden tips op internet: een vierkante knoop, lusjes vastzetten en lippenbalsem op de knoop smeren.

Coaches bleven warm

Financieel Raadhuis is deze week sponsor van de week. De coaches stonden er vanmorgen lekker warmpjes bij in een jas van de club, mede dankzij deze sponsor. Komende week weer lekker trainen en dan staat zaterdag weer een 2×2 toernooi op de agenda.

Tekst: Larissa Klaassen (Coördinator JO10)

[ux_gallery ids=”19908,19907,19906,19905,19904,19903″ style=”none” type=”masonry” columns=”3″ depth_hover=”2″]

Vind ik leuk 0