blok-oranje-rood

Verkoop 2e hands voetbalschoenen

blok-oranje-rood

Bij FC Zutphen is het vanaf 2014 mogelijk om voor een klein bedrag tweedehands voetbalschoenen te kopen. Jaarlijks ruilen ongeveer 40 paar schoenen van eigenaar. Een win/win situatie, omdat de schoenen niet in de kast verdwijnen en een ander er nog veel plezier aan kan beleven. Vanuit andere verenigingen is er regelmatig interesse getoond voor dit project en er zijn al verenigingen die ook met een dergelijke actie van start zijn gegaan. Mooi om te horen.

FC Zutphen bemiddelt bij de verkoop via Alda Tijmans en René Goorhuis.

Momenteel staan er 23 paar schoenen in de vitrine, in de kantine, te koop. Het zijn schoenen van de merken Nike, Dutchy, Adidas, EDC, Puma, Hummel en Lotto. We hebben de maten 30 (2 x), 33, 34, 36, (2x), 361/2, 371/3, 38, 39, 40 (2x), 401/2, 402/3, 41 (5x), 411/2, 42 (2x) en 43.

Helaas hebben we te maken met een onplezierige bijzaak. Er verdwijnen regelmatig schoenen uit de vitrine. Sommigen komen vervuild of nat terug. Kennelijk worden zij door leden geleend, die hun schoenen vergeten zijn. Dat is niet de bedoeling. Erger is het dat er schoenen kennelijk gestolen worden, met gevolg dat de aanbieders, maar ook FC Zutphen, benadeeld worden. Gevolg is dat we de vitrinekast op slot hebben gedaan. Jammer maar het kon zo niet langer.

Op de dinsdagavond, woensdagavond en meestal op de zaterdag is Alda Tijmans aanwezig. Op de donderdagavond is Dik Vosselman er. Mocht je belangstelling hebben of schoenen te willen passen neem dan met één van hen contact op. Ook is het mogelijk je vraag/vragen neer te leggen via het mailadres renegos@live.nl . Wij maken dan een afspraak.

Heb je schoenen te koop laat het dan ook weten via het mailadres. De schoenen moeten schoon, met veters en zonder loslatende naden aangeleverd worden. Je bepaalt zelf de prijs.

 

[foogallery id=”12695″]

Vind ik leuk 0