Zutphense voetbalclubs steunen petitie op redhetgelre.nl

Vanuit de politiek is er zorg over het onderzoek van Gelre Ziekenhuizen naar het verplaatsen van zorg. Via de website redhetgelre.nl is er daarom een petitie gestart die moet bijdragen aan het behoud van Gelre Ziekenhuizen als volwaardig ziekenhuis in Zutphen. Alle Zutphense voetbalclubs steunen deze actie.

Wij vinden het belangrijk dat Gelre Ziekenhuizen een volwaardig ziekenhuis in Zutphen blijft. Onder andere vanwege de regionale functie die het ziekenhuis heeft voor alle sportverenigingen in Zutphen en omgeving. Een mogelijk gevolg van het verplaatsen van zorg is het verdwijnen van de eerste hulp, en ook andere afdelingen, op de locatie in Zutphen.

Natuurlijk pushen wij niemand om de petitie te tekenen. Wel brengen we vanwege het regionaal overstijgend belang de petitie, bij hoge uitzondering, onder de aandacht van onze leden en volgers. De petitie wordt door de initiatiefnemers aangeboden aan de Raad van Bestuur van Gelre Ziekenhuizen en aan het College van B&W van de gemeente Zutphen.

Je kunt via deze website de petitie ondertekenen.

Voorzitters AZC Zutphen, Be Quick Zutphen, FC Zutphen, SC Eefde, Warnsveldse Boys en ZVV De Hoven
Ruud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!