Zo gaan we samen met de corona maatregelen om

We zijn het voetbalseizoen goed gestart samen. We zien veel voetbalplezier, lachende vrijwilligers en een aantal mooie resultaten. Daar zijn we als bestuur erg blij mee. Ook geven we samen zo goed mogelijk invulling aan de gestelde regels rondom corona. Dat gaat meestal goed, maar het blijft wel vragen om discipline van ons allemaal.

Veiligheid voorop

De regels op de club zijn er om spelers, familieleden, supporters en vrijwilligers met een veilig gevoel op ons sportpark te kunnen laten zijn. We verwachten dan ook dat iedereen zich aan deze regels houdt:

Wedstrijden terras en tribune vrij toegankelijk

Publiek is gelukkig weer gewoon welkom bij wedstrijden. Ook het terras en de tribune zijn geopend en voor iedereen toegankelijk.

Afhaalpunt eten en drinken

Iedereen kan een hapje of drankje halen bij het afhaalpunt. Je neemt je bestelling vervolgens mee naar het terras. We gebruiken voor het afhaalpunt en voor toiletbezoek alleen de in- en uitgang vanaf het terras, bij de kidscorner.

Toegang tot de kantine met een aantal regels

Wil je in de kantine (blijven) zitten? Dat mag als je met de coronacheck app de QR-code kunt laten zien die aantoont dat je getest, hersteld of gevaccineerd bent. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Voor het zitgedeelte in de kantine maken we gebruik van de in- en uitgang aan de voorzijde van het gebouw. Ook de voorste in- en uitgang aan de zijkant van het gebouw geeft toegang tot het zitgedeelte.

Controles

De gemeente voert veel controles uit. Bij overtreding van de hierboven genoemde regels kan onze club een boete ontvangen van duizenden euro’s. Dat willen we uiteraard voorkomen, want we geven ons geld liever uit aan voetbalzaken. In het zitgedeelte van de kantine kan er daarom steeksproefgewijs gecontroleerd worden.

We wensen iedereen sportiviteit en gezelligheid op ons sportpark. Hopelijk zien we elkaar vaak en veel.

Bestuur FC Zutphen

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!