blok-oranje-rood

Vervanging kunstgrasveld (hoofdveld)

blok-oranje-rood

Onlangs vond er een herkeuring plaats van ons hoofdveld. Het kunstgrasveld is inmiddels al 10 jaar oud. Het bestuur van FC Zutphen is geïnformeerd over de uitkomst van het onderzoek.

[ux_image id=”30256″ image_size=”original”]

[gap]

Hybride veld

Van de gemeente kregen we te horen dat het kunstgras op het hoofdveld wordt vervangen door een hybride veld. Een hybride veld heeft een mengeling van kunstgras en echt gras.

Bezwaar

Als bestuur zijn wij niet gekend in dit besluit. Wij tekenen bezwaar aan tegen het besluit. Het hoofdveld wordt met hoge intensiteit gebruikt. Daarnaast wordt ons sportpark steeds meer een open sportpark. Om die reden hadden wij graag de mogelijkheid gehad om samen met de gemeente van gedachten te wisselen over de vervanging van het veld, vóórdat de gemeente hierover een besluit zou nemen.

Bodemonderzoek gestart

De gemeente heeft inmiddels het bedrijf De Klinker Milieu Adviesgroep opdracht gegeven om een bodemonderzoek te doen, ter voorbereiding op de vervanging van de kunstgrasmat. Het betreffende bedrijf heeft hierover op haar social media bericht, waardoor wij ons als bestuur genoodzaakt voelen om onze leden via dit bericht op onze website te informeren over de gang van zaken.

Samen in gesprek

We zullen aandringen op een gesprek met de gemeente over zowel het proces van besluitvorming en uitvoering als over onze bezwaren tegen het besluit van de gemeente en komen daar later bij jullie op terug.

Bestuur FC Zutphen

Vind ik leuk 26