Van de voorzitter…….

Prachtig om weer te zien dat het complex open is en de jeugd en senioren weer de trainingen kunnen oppakken. Ook de voetbalschool is voortvarend van start gegaan onder veel belangstelling van de jeugd. Zelf vorige week woensdag voor het eerst weer getraind met oefeningen uitgezet door Toon Hillebrand en Rudie Theloesen. Weer even wat anders dan direct met een partijtje beginnen, maar erg leuk met een hoop lol en plezier.

Het is voor iedereen wel allemaal wat wennen op het complex, met de looproutes en de 1,5 meter discipline, maar iedereen is van goede wil en samen maken wij er wat moois van. Langzamerhand worden de corona maatregelen door de overheid versoepeld, met een mooie stap afgelopen 1 juni. Weliswaar blijft het goed opletten, maar weer een keer naar een restaurant of een drankje op een terras is door velen gemist.

Voor de sportverenigingen is de volgende versoepeling van de maatregelen op 1 juli belangrijk en wordt daar reikhalzend naar uitgekeken. Onder voorbehoud dat het coronavirus onder controle blijft, mogen de sportkantines weer open en worden grotere groepen toegestaan. Ondanks een kleine kans dat de versoepeling niet doorgaat, heeft het bestuur besloten op de ALV op 1 juli te houden. Dat zal enige creativiteit vergen, maar is met een goede voorbereiding oplosbaar. Natuurlijk zal er rekening worden gehouden met de dan geldende RIVM-richtlijnen. Wij zullen de leden tijdig informeren hoe de invulling zal zijn. Er is veel gebeurd en er gaat ook nog veel gebeuren. Voldoende reden om met de leden bij te praten en de plannen voor het komende seizoen uit de doeken te doen.

Ik wil eindigen met het bedanken van de vele clubmensen, namens het bestuur, die de club tot nu toe enorm geholpen hebben om deze moeilijke corona tijd door te komen. Er zijn acties op touw gezet voor onze sponsoren en voor het financieel steunen van onze club. Ook zijn er belangrijke individuele en collectieve bijdrage van clubmensen en teams, de afgelopen maanden, maar ook al voor het komende seizoen, hulde daarvoor.

Leden, vrijwilligers, sponsoren en alle relaties, heel veel sterkte tijdens deze coronacrisis en blijf gezond, wij hebben er zin in, op naar een nieuw seizoen,

Groeten Herman

Voorzitter

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!