blok-oranje-rood

Van de Voorzitter – Herman Tuininga

blok-oranje-rood

In januari kregen wij het droevige bericht dat Gerrie Groters op 20 januari jl. op 86-jarige leeftijd is overleden. Gerrie heeft veel voor de club betekend, is altijd erg betrokken geweest bij de club en was daarom ook lid van verdienste. Kinderen, kleinkinderen en verdere familie, heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Verder zal het niemand ontgaan zijn, maar na 180 jaar heeft Harbach Sport recentelijk haar deuren moeten sluiten. De crisis en sterke toename van online verkopen hebben een dalende omzet tot gevolg gehad, waardoor als enige optie overbleef het sluiten van de deuren. Als club zijn wij dankbaar dat wij altijd goed hebben kunnen samenwerken met de familie Harbach, wij wensen Daan en Fleur het allerbeste toe.

De bal rolt weer en de 2e helft van het seizoen is van start. Inmiddels heeft het bestuur haar 2e bestuursvergadering achter de rug en beginnen de nieuwe bestuursleden inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van de club. Zoals tijdens de nieuwjaarstoespraak aangegeven is het belangrijk financieel overzicht te krijgen en daarop te gaan sturen. Het bestuur heeft dan ook een dringende behoefte aan een penningmeester die de verbinding zoekt met de diverse vrijwilligers die bezig zijn met de diverse financiële onderdelen van de club. Het blijft en is een belangrijke post voor een gezonde club. Daarom een oproep aan alle leden om na te gaan of zij geschikte kandidaten kennen en deze zouden willen aandragen. Voor de bestuurspost commerciële zaken zijn wij inmiddels in gesprek met een kandidaat. Zodra daar meer over bekend van is, brengen wij dat naar buiten.

Communicatie binnen de hedendaagse moderne samenleving neemt een belangrijkere rol in, ook natuurlijk bij onze club. De Communicatiecommissie is druk bezig met inventarisatie en voert de nodige gesprekken. Door veel leden is aangegeven dat de website wel wat aanpassingen kan gebruiken om de juiste informatie te vinden. Aanpassingen van de website staat hoog op de agenda van de communicatiecommissie en daar zal de komende maanden hard aan gewerkt worden.

De adviescommissie prestatie voetbal is inmiddels aan de slag en is druk bezig met de voorbereidingen voor de informatieavond. Op korte termijn zullen de leden geïnformeerd worden over de datum van de informatieavond. De datum voor de bijzondere ledenvergadering is vastgesteld op 23 maart as.

Herman Tuininga

Vind ik leuk 0