Update vanuit het bestuur

Corona update

Hoewel de ontwikkelingen rond het coronavirus positief lijken, zullen de gevolgen nog lang merkbaar zijn. Het is afwachten wat gevolgeffecten zijn op onze leden en sponsoren. Vanzelfsprekend is het meest belangrijke onze gezondheid en de gezondheid van alle dierbaren om ons heen. Helaas zijn er echter ook leden die financieel hard geraakt worden door de coronacrisis. ZZP’ers, mensen in de horeca etc. en hierdoor niet meer aan de contributie verplichting kunnen voldoen. Als bestuur hebben wij gemeend hier een fonds voor op te richten met hierin een substantieel bedrag. Leden die door de coronacrisis niet meer in staat zijn de contributie te betalen blijven gewoon lid en vanuit dit fonds wordt de contributie voor deze leden betaald.

Zoals het er nu uitziet in de berichtgeving, zullen bijeenkomsten tot eind augustus niet mogelijk zijn. Op 21 april zal de overheid meer duidelijkheid geven over de maatregelen de komende periode, het bestuur wacht deze berichtgeving af.

Prestatievoetbal

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat er rondom de berichtgeving vanuit het bestuur m.b.t. het prestatievoetbal nogal wat consternatie is ontstaan. Als bestuur hebben we getracht om ons standpunt m.b.t. het prestatie voetbal (en niet het recreatieve voetbal) kenbaar te maken op verzoek van de leden zelf, transparant en objectief. We hebben ondervonden, via verschillende kanalen, dat het standpunt niet altijd op de juiste manier wordt geïnterpreteerd. Zoals gezegd het is een standpunt. Dat betekent dat het bestuur, op basis van de argumenten en onderbouwing genoemd in het bericht, prestatievoetbal op zaterdag het meest logisch vindt om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen met eigen spelers. Maar een standpunt betekent ook dat het geen definitief besluit is. Het laatste woord hierin is aan de leden van de club. Ook gaan geruchten dat de gehele zondag afdeling opgeheven zal gaan worden. Allereerst, het is een standpunt en geen besluit. Ten tweede betreft het prestatievoetbal, dit betekent dat niet selectie elftallen op welke dag dan ook gewoon blijven en kunnen blijven voetballen (dames én heren)

Blijf gezond en let op elkaar,

Het bestuur van FC Zutphen

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!