blok-oranje-rood

Opstarten na 1 juli, contributie aanpassingen en het nieuwe voetbalseizoen

blok-oranje-rood

Vlak voor de vakanties zijn per 1 juli zijn de corona maatregelen versoepeld en mag er weer volop gevoetbald worden. Na 4 maanden stil te hebben gelegen mag het eindelijk weer waarbij wel de 1,5 meter in acht genomen dient te worden. Door velen is hard gewerkt om deze periode voor de vakanties nuttig te gebruiken om het voetbalplezier weer te omarmen.

De kantine is corona proof gemaakt, hoewel het onderling afstand houden een grote uitdaging blijft en de nodige discipline vraagt. Op 1 juli is een algemene ledenvergadering gehouden, na 4 maanden heeft zaterdag 1 een oefenwedstrijd tegen Harfsen kunnen spelen, is een onderling toernooi van de 35+ en 45+ teams verspreid over 2 vrijdagen gehouden en hebben op zaterdag 11 juli trainers en kader de overeenkomsten voor het nieuwe seizoen getekend in een door de TC goed georganiseerde bijeenkomst.

De ledenvergadering op 1 juli kende een mooie opkomst, het kon nog net volgens de corona regels gehouden worden op 1 avond. Alle recentelijke ontwikkelingen kwamen aan bod, op de agenda stonden: ontwikkelingen rond Stichting Het Meijerink, de financiële stand van zaken, de begroting van het nieuwe seizoen en bijpraten over het prestatievoetbal. Tevens werden 2 nieuwe kandidaat-bestuursleden voorgesteld, nl; Aloys Rouweler met de portefeuille commerciële zaken en Pepijn van Schaardenburgh met de portefeuille voetbalzaken. De notulen zijn bijna gereed en kunnen door de leden worden opgevraagd.

De afgelopen jaren zijn de contributies nauwelijks aangepast en is aan de ALV een verhoging voorgesteld. De meeste contributies worden licht verhoogt, alleen de contributie voor de 35+/45+ leden op de vrijdagavond en de donateurs worden wat forser verhoogd. De aangepaste bedragen zijn hier te vinden: https://www.fczutphen.nl/de-club/contributie

De zomervakanties zijn begonnen en wij kijken uit naar het nieuwe voetbalseizoen. De ontwikkelingen rond het coronavirus zijn welswaar versoepeld, maar wij zijn nog lang niet terug bij normaal. Ook het effect op de maatschappij en economie zijn onzeker en hebben gevolgen voor onze voetbalvereniging. Tijdens de ledenvergadering zijn de nodige handreikingen gedaan om het komende seizoen door te komen.

Het voetbalcomplex kent vanaf 20 juli tot en met 8 augustus beperkte openingstijden op de donderdag en zaterdagmiddag, er kan doorgetraind worden. Op 25 tot en met 27 augustus vindt de voetbal driedaagse plaats voor de jeugd van 6 tot en met 13 jaar, er zijn al aardig wat aanmeldingen maar er kunnen er nog meer bij. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie graag in goede gezondheid terug op het voetbalcomplex voor een nieuw voetbalseizoen.

Het Bestuur

Vind ik leuk 0