blok-oranje-rood

Nieuwe update vanwege aangescherpte corona maatregelen

blok-oranje-rood

Afgelopen vrijdagavond heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd. Zo is er helaas geen publiek meer welkom bij voetbalwedstrijden. Dit heeft voor FC Zutphen de nodige gevolgen.

Aangescherpte maatregelen

  • Publiek is helaas niet meer welkom op ons sportpark. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor wedstrijden. Denk aan scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • Ouders van de Mini’s mogen wel met hun kind het sportpark betreden, als begeleider. We vragen deze ouders om terughoudend te zijn met het tegelijk betreden van een kleedkamer. Of om te overwegen kinderen thuis te laten douchen/omkleden.
  • Van maandag t/m vrijdag is de kantine gesloten. Op zaterdag en zondag (wedstrijddagen) is de kantine wel geopend. De kantine moet om uiterlijk 20.00 uur sluiten.
  • Wij rekenen op het verantwoordelijkheidsgevoel van alle leden. Zonder CTB-bewijs zijn de binnenruimtes van de club niet toegankelijk.

Hulp gezocht voor controles

Om te controles uit te voeren hebben wij nog steeds leden nodig die een paar uur willen bijspringen. Je kan je hiervoor aanmelden via mailadres: coronamaatregelen@fczutphen.nl.

Bestuur FC Zutphen

Vind ik leuk 0