blok-oranje-rood

Maandag 18 december: spelregelavond bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Op maandag 18 december a.s. organiseert FC Zutphen in samenwerking met scheidsrechtersvereniging Zutphen een spelregelavond. Een perfecte manier om te checken of jij de voetbalspelregels (nog) kent. En een mooie kans om vragen te stellen aan de kenners.

Regels kennen

Waarom deze avond? In de zoektocht naar meer scheidsrechters, krijgen we als reactie vaak te horen: ‘Ik zou best wedstrijden willen fluiten, maar ik ken de regels niet goed.’ Herkenbaar? Dan is deze spelregelavond ideaal voor jou. We nemen samen de regels door, je ziet en hoort voorbeelden en krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen. Superleuk en leerzaam dus!

Programma

Vanaf 19.00 uur start de inloop en om 19.30 uur begint de spelregelavond. Namens de scheidsrechtersvereniging Zutphen is ook Nick Wenneker aanwezig. Nick is op hoog niveau assistent scheidsrechter en ook actief geweest op ons U13 Tournament. We hopen op een grote opkomst. Het is ook een mooi moment om bij ons aan te geven of het je leuk lijkt om wedstrijden te fluiten.

Vervolg

Na de spelregelavond gaan we verder met de groep leden, trainers en ouders die interesse hebben om wedstrijden te fluiten. Geen zorgen, je wordt niet meteen ingepland. Je gaat fluiten als je daar klaar voor bent. En je kunt alvast leren van de clubscheidsrechters die al een tijd wedstrijden fluiten.

Meer informatie

Wil je meer weten over fluiten? Of heb je vragen over de spelregelavond? Stuur dan een mail naar voetbalzaken@fczutphen.nl.

Aanmelden

Kom je ook maandag 18 december? Aanmelden is een fluitje van een cent. Vul je gegevens hieronder in, dan weten we op hoeveel aanwezigen we kunnen rekenen.

Vind ik leuk 5