Herman Tuininga
blok-oranje-rood

Herman Tuininga stopt als voorzitter van FC Zutphen

blok-oranje-rood

Na rijp beraad heb ik besloten te stoppen als voorzitter van FC Zutphen. Op de Algemene Ledenvergadering op 2 november ben ik daarom niet herkiesbaar voor een nieuwe termijn van 3 jaar. Ik licht mijn besluit graag kort toe.

[ux_image id=”18898″ image_size=”original” lightbox=”true” lightbox_image_size=”original” caption=”true” lightbox_caption=”true”]

[gap]

Nadat ik in november 2019 gekozen werd, is er in onze maatschappij veel veranderd en gebeurd. Ik heb lang geprobeerd mijn tijd te verdelen tussen mijn familie, mijn bedrijf, de vereniging en tijd voor mijzelf. Kijkend naar de uitdagingen voor de komende jaren, ben ik tot de conclusie gekomen dat er geen ruimte is om de kar te trekken bij zowel mijn bedrijf Salland Electronics als bij FC Zutphen.

Opvolger gezocht

Ik ben bereid om na 2 november nog tot uiterlijk 1 juli 2023 aan te blijven. De vereniging heeft dan de gelegenheid om een geschikte opvolger te zoeken. Maar heel eerlijk: hoe eerder een nieuwe voorzitter, hoe beter.

Mooie club, met mooie mensen

Ik kijk terug op een enerverende periode, waarin veel is gebeurd. Ik vind FC Zutphen een mooie club, met mooie mensen en de club staat er financieel goed voor. Er is veel werk verzet, maar er is ook nog veel werk te doen. Dus meld je aan om ook iets bij te dragen. En schroom niet om me vragen te stellen over het voorzitterschap. Ik vertel je er graag meer over.

Ik spreek jullie op de club,

Herman Tuininga
Voorzitter FC Zutphen

Vind ik leuk 16