blok-oranje-rood

FC Zutphen start met corveediensten voor alle teams

blok-oranje-rood

FC Zutphen gaat werken met corveediensten op zaterdag, om zo een aantal belangrijke taken goed te laten uitvoeren. Elk team is 1x per seizoen aan de beurt om op zaterdag 2 uurtjes te helpen met een aantal activiteiten. Zo helpen we de club, ondersteunen we de vrijwilligers en zorgen we samen voor een fijne voetbalzaterdag.

Corveediensten om vrijwilligers te helpen

FC Zutphen heeft ongeveer 1.200 leden. Dagelijks zijn er bij onze club (voetbal)activiteiten en ontmoeten we elkaar. Om alles goed te organiseren krijgen we hulp van vrijwilligers. Maar net als in de maatschappij lukt het ook ons steeds minder goed om mensen te vinden die taken op zich willen nemen. Daarom vragen we vanaf zaterdag 3 september onze leden (en hun ouders) om ons te helpen.

Samen het werk verdelen

Elk team wordt 1x per seizoen ingepland. Is jouw team aan de beurt? Dan zijn er 6 ouders nodig. De teammanager van het team geeft aan wie er aan de beurt zijn. Dan helpen jullie in een blok van 2 uur bij een aantal taken:

  • koffie schenken in de kantine
  • ranja schenken voor teams
  • gasten ontvangen op de club

Planning

Wij maken voor de komende periode een duidelijk schema, zodat elk team op tijd weet wanneer ze aan de beurt zijn. Ook zorgen we ervoor dat duidelijk is wat er bij taken wordt verwacht van je. En er is op zaterdag begeleiding voor vragen en hulp.

Gezellige voetbalzaterdag

Op deze manier zorgen we als club samen voor een actieve en gezellige voetbalzaterdag. Samen zijn we sterker!

Bestuur FC Zutphen

Vind ik leuk 18