blok-oranje-rood

De voetbalcompetities worden hervat

blok-oranje-rood

Dinsdagavond kwam het bericht waar we als voetballiefhebbers al zo lang naar uitkeken. De voetbalcompetities worden hervat. Fijn! We kunnen weer écht voetballen en elkaar weer ontmoeten. Er zijn nog wel wat spelregels. Lees je mee?

Wedstrijdprogramma

Veel teams hervatten zaterdag hun competitie al. Je vindt het wedstrijdprogramma op onze website en natuurlijk ook in de Voetbal.nl app.

Publiek weer welkom

Er is weer publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Daarbij is het houden van 1,5 meter afstand verplicht.

Kantine weer open op zaterdag

Het is weer mogelijk om op zaterdag samen een drankje te drinken in de kantine. Onze kantine is geopend tot 20.00 uur. Er gelden een aantal voorwaarden voor bezoek aan de kantine:

  • We houden 1,5 meter afstand
  • Iedereen vanaf 18 jaar dient een CTB en legitimatiebewijs te laten zien
  • In de kantine is een vaste zitplaats verplicht
  • Bij het verplaatsen door de kantine is het dragen van een mondkapje verplicht

Oproep: hulp nodig

Om de kantine op zaterdag te kunnen openen, is er een beveiliger aanwezig voor de noodzakelijke controles. We werken in 3 tijdsblokken en zoeken voor elk tijdsblok 2 vrijwilligers die helpen met controleren.

  • 8.00 – 11.00 uur
  • 11.00 – 14.00 uur
  • 14.00 – 17.00 uur

Wil je ons helpen? Geef je dan op bij Hessel Luesink: hessel.luesink@fczutphen.nl.

Voorlopig geen afhaalpunt

We krijgen het (nog) niet georganiseerd om net als een paar maanden geleden een afhaalpunt in te richten, waar je iets kunt bestellen en mee naar buiten kunt nemen. Als dit de komende periode verandert, informeren we hier natuurlijk over.

Kleedkamers

De kleedkamers zijn beschikbaar voor omkleden en douchen bij trainingen en wedstrijden. Ben je 18 jaar of ouder, dan dien je wel eerst je CTB te laten zien. Sporters van 13 jaar en ouder dragen een mondkapje. We adviseren om nog wel zoveel mogelijk thuis om te kleden en thuis te douchen.

Samen lukt het ons

We zijn blij dat voetballen weer mogelijk is. Dat we weer lekker competitiewedstrijden kunnen spelen. En dat dit kan met publiek. Fijn en gezellig om elkaar weer te ontmoeten op de club. We doen wel een dringend beroep op onze leden: houd je aan de regels. Help elkaar waar het nodig is. En stel vragen bij onduidelijkheden. Samen lukt het ons! Geniet van het voetballen en van elkaar!

Bestuur FC Zutphen

Vind ik leuk 0