blok-oranje-rood

Corona maatregelen voor zaterdag 25 september

blok-oranje-rood

Zaterdag start de voetbalcompetitie officieel. Er worden veel thuiswedstrijden gespeeld. We verwachten veel bezoekers en publiek op ons sportpark. We informeren je graag hoe we omgaan met een aantal corona maatregelen. Lees ze goed, dan weet je waar je aan toe bent.

Vrije toegang bij wedstrijden

Iedereen kan en mag weer lekker voetballen. En er is gelukkig weer publiek welkom bij de wedstrijden. Je vindt het wedstrijdprogramma en de uitslagen van de wedstrijden op onze website.

Terras en tribune geopend

Het terras en de tribune op ons sportpark zijn beide geopend. Fijne en gezellige plekken om elkaar in de buitenlucht te ontmoeten. Zowel het terras, als de tribune is voor iedereen toegankelijk.

Afhaalpunt eten en drinken

We werken zaterdag voor het eerst met een afhaalpunt in de kantine. Daar kun je eten en drinken bestellen en daarna meenemen naar het terras. Iedereen kan van dit afhaalpunt gebruikmaken. We gebruiken voor het afhaalpunt en toiletbezoek alleen de in- en uitgang vanaf het terras, bij de kidscorner.

Toegang tot de kantine met een aantal regels

Wil je in de kantine (blijven) zitten? Dat mag als je met de coronacheck app de QR code kunt laten zien die aantoont dat je getest, hersteld of gevaccineerd bent. Dit geldt voor de leeftijdsgroep vanaf 13 jaar. Voor het zitgedeelte in de kantine maken we gebruik van de in- en uitgang aan de voorzijde van het gebouw. Ook de voorste in-en uitgang aan de zijkant van het gebouw geeft toegang tot het zitgedeelte.

Veel voetbalplezier!

We wensen iedereen vooral heel veel voetbalplezier. En we hopen dat deze maatregelen duidelijk zijn. Ze zijn in ieder geval in lijn met de voorschriften die wij als voetbalclub hebben gekregen van de gemeente. Hoe we hier op trainingsavonden mee omgaan laten we op een later moment weten.

Bestuur FC Zutphen

Vind ik leuk 0