Bestuursmededelingen november 2019

Beste Voetbalvrienden,

De eerste bestuursvergadering moet nog plaatsvinden, dus het geven van inhoudelijke mededelingen is nog beperkt tot hetgeen tijdens de algemene ledenvergadering heeft plaatsgevonden, met name de bestuurswisselingen.

Hans van Bel is afgetreden als voorzitter, eveneens Ivo Pelgrim als penningmeester. Tijdens de algemene ledenvergadering werden zij hartelijke bedankt door Wilfred Welmers, secretaris van het bestuur. Addy Garritsen, facilitaire zaken en Jeroen Bleumink, voetbalzaken, zijn herkozen en blijven zich onverminderd inzetten voor onze prachtige club. Toegetreden is Peter Verhey als bestuurslid communicatie, een zeer belangrijk onderdeel van onze vereniging. Tijdens de verkennende gesprekken de afgelopen weken is communicatie vaak genoemd als een belangrijk aandachtspunt. Mooi om te zien dat Peter met zijn team zich hiervoor gaat inzetten.

Zelf ben ik vanaf 1988 betrokken geraakt bij de club, door mijn zwager Willem Jan Boerman, omdat ik verliefd werd op zijn zus Marleen. Ook mijn schoonvader zaliger Jan Willem Boerman was geen onbekende van de club. Na een kort uitstapje naar VV Ruurlo, heb het wel en wee van Wilhelmina SSS, WHcZ en uiteindelijk FC Zutphen mogen meemaken en ben ik blij dat ik wat terug kan geven in de rol van voorzitter aan onze club.
Als ondernemer vond ik, in de aanloop naar het voorzitterschap, belangrijk om na te denken over de missie, visie en kernwaarden, kortom wat willen wij als club uitstralen en zijn. Een eerste aanzet heb ik gemaakt en wil deze graag met jullie delen:

Missie
De beste en plezierigste amateurvoetbalvereniging van de regio.

Visie
Prestatie en recreatie voetbal voor alle leden, waarbij leden, vrijwilligers, sponsoren en bezoekers zich bij FC Zutphen thuis voelen.

Kernwaarden

  • Prestatie- en recreatievoetbal gaan hand in hand
  • Prestatievoetbal zonder te betalen
  • Vrijwilligers hebben een streepje voor
  • Respect voor elkaar en elkaar aanspreken op normen en waarden
  • Leden en oud-leden binden en blijven binden
  • Oog voor talentvolle jeugd
  • Duurzaamheid en milieu vinden wij belangrijk

Vanzelfsprekend is dat wij afspraken nakomen, de club een veilige omgeving biedt en wij financieel gezond moeten zijn. Zoals aangegeven is dit een eerste aanzet en wordt elk lid uitgenodigd zijn of haar inbreng met het bestuur te delen. Als laatste wil ik jullie meegeven dat ik het een eer vind om als voorzitter deze prachtige voetbalclub te mogen dienen,

Groeten Herman Tuininga
Jullie voorzitter

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!