Bestuursmededeling

Nadat het nieuwe bestuur op 25 november is aangesteld, is het bestuur direct aan de slag gegaan met het onderwerp prestatievoetbal. Dit onderwerp heeft de nodige stof doen opwaaien en vraagt onze directe aandacht. Het idee om een commissie aan te stellen; een zogenaamde commissie van advies, is ook de route die het nieuwe bestuur omarmt. Het is belangrijk om alle leden van FC Zutphen te betrekken in deze fundamentele discussie. Wie zich hierin verdiept, zal in heel Nederland bij amateur voetbalverenigingen dezelfde discussies aantreffen, met daaruit voortvloeiend lastige maar noodzakelijk te maken keuzes. Ook FC Zutphen ontkomt daar niet aan.

Achter de schermen is het bestuur druk bezig geweest deze commissie aan te stellen, bestaande uit ervaren bestuurders, aangevuld met vertegenwoordiging uit de zondag en zaterdag. De meegegeven randvoorwaarden zijn het niet betalen van spelers en doorstromen van eigen jeugd naar de prestatie elftallen. Er zal in ieder geval een informatie/discussie avond gehouden worden als opgang naar een bijzondere algemene ledenvergadering die gehouden gaat worden op 23 maart 2020 om 20.00 uur in ons clubhuis. De commissie van advies zal bestaan uit Jan Boersma, Frank de Vries, Anton van der Kamp, Toine Reuvers, Gert Jan Oogjes, Eelco Wortel en Wouter de Haan. Wij als bestuur zouden het op prijs stellen dat deze ingeslagen koers gerespecteerd wordt en iedereen er vertrouwen in heeft dat het belang van de club voorop staat en wij op 23 maart tot de juiste keuze komen voor de toekomst van onze prachtige club.

Er is ook een gesprek geweest met de technische commissie over het aanstellen van de commissie van advies en het voetbaltechnisch beleid. Het bestuur staat achter de ingeslagen koers van de TC en er is wederzijds vertrouwen uitgesproken, waardoor iedereen de schouders er weer onder kan zetten.

Bestuur FC Zutphen

Addy Garritsen

Wilfred Welmers

Peter Verhey

Jeroen Bleumink

Herman Tuininga

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!